Js Cape Colom

Destinácia: Španielsko, Mallorca, Porto Colom
Kód zájazdu: 1327746
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Len pre dospelých

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Js Cape Colom

TV bicykle jacuzzi, vírivka sauna wellness, spa tenis plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 800 m
Vzdialenosť od letiska: 58 km
Vzdialenosť od pláže: 800 m
Úvod:

Hotel JS Cape Colom, určený iba pre dospelých (18+ rokov), ponúka komfortné ubytovanie s rozmanitými službami. Je situovaný na útese priamo pri pobreží a svojim hosťom ponúka čarovné výhľady.


Poloha:

Hotel JS Cape Colom sa nachádza na okraji mesta Porto Colom, v juhovýchodnej časti ostrova Malorka. Najbližšia pláž je vzdialená cca 600 m. Centrum letoviska s nákupnými možnosťami, reštauráciami a barmi či kaviarničkami je vzdialené cca 800 m od hotela.Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 58 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia s terasou, café bar, vonkajší bazén so slnečnou terasou a ležadlami, semiolympijský plavecký bazén, rozľahlá udržiavaná záhrada s prístupom na útesy (možný vstup po rebríku do mora), strecha hotela s panoramatickým výhľadom (je tu hotelové wellness centrum s fitness, saunou a jacuzzi - za poplatok), úschovňa batožiny, Wi-Fi pripojenie, plážové osušky (za poplatok), požičovňa áut, motoriek, bicyklov (za poplatok), tenisový kurt (za poplatok)


Izby:

Hotel ponúka komfortne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou 1 prístelky. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok).


Stravovanie:

bez stravy, raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Menšia piesočnatá pláž v zátoke Cala Marsal je vzdialená asi 800 m od hotela. Na pláži sú k dispozícii lehátka a slnečníky za poplatok.



Generované systémom ProfiTour