Rezort Resnik

Destinácia: Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Kaštel Stafilic
Kód zájazdu: 1333509
Cena od: 418 €
Príplatky od: 20 €
Pobytové zájazdy

Výber termínu

20.09.2024 10 dní Last Minute 418 € +160 € autobusová
21.09.2024 8 dní Last Minute 418 € +20 € vlastná

Rezort Resnik

TV basketbal práčovňa, čistiareň lekárska služba bicykle potápačské centrum, lekcie potápania volejbal stolný tenis tenis detské ihrisko plážový servis bar na pláži betónové platne kamienková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od letiska: 2 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Poloha:

Komplex sa nachádza v rekreačnom areáli Kaštelanskej riviéry v mestečku Kaštel Štefalič priamo na pláži v pekne upravenom parku, približne 5 km od Trogiru, 2 km od letiska Split a 15 km od Splitu. Hotel pozostáva z hlavnej budovy a bungalovov.

Služby, šport, zábava:

recepcia, reštaurácia, bar, plážový bar, Wifi zdarma na recepcii a pri bare, detské ihrisko, športové aktivity (stolný tenis, futbal, basketbal, hádzaná), tenisové kurty za poplatok, plážový volejbal, škola potápania, požičovňa bicyklov, čistiareň, kopírovacie služby, doktor na telefóne, požičovňa aut, obchod so suvenírmi, ponuka výletov a exkurzií do okolia.

Ubytovanie:
Izby 1/2 – dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, kúpeľňa/WC, SAT TV, telefón (za poplatok), balkón alebo terasa, čiastočný výhľad na more alebo na park. Niektoré izby majú aj klimatizáciu (za príplatok).
Bgw/2+2 (24 m2) – jedna miestnosť s dvomi pevnými lôžkami a rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kúpeľňa s WC, TV, terasa.
Bgw/2+2 (28 m2) jedna miestnosť s dvomi pevnými lôžkami a rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kúpeľňa s WC, TV, terasa.
Bgw Suite (28 m2) – dve spálne, kúpeľňa s WC, TV, terasa.

Stravovanie:

all inclusive – raňajky, obedy, večere formou bufetových stolov, zmrzlina pre deti (o 16:00 hod., okrem soboty), nápoje (10.00 – 22.00 hod.: voda, nealkoholické nápoje, pivo, víno).

Pláž:

kamenistá s pozvoľným vstupom do mora, kamenistá s betónovými plochami na slnenie. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok. Taktiež je za poplatok konzumácia jedál a nápojov v plážovom bare.

Generované systémom ProfiTour