Rodos Princess

Destinácia: Grécko, Rhodos, Kiotari
Kód zájazdu: 1351474
Cena od: 629 €
Príplatky od: 180 €
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

15.10.2024 8 dní Last Minute 629 € +180 € odlet: Viedeň letecká
19.10.2024 8 dní Last Minute 715 € +180 € odlet: Viedeň letecká

Rodos Princess

TV chladnička,minibar minigolf petanque, bocca kaderníctvo biliard masáž volejbal sauna wellness, spa aerobik stolný tenis tenis bazén vnútorný splash park detské menu detská postieľka tobogan, šmýkačka miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnato-kamienková pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od letiska: 60 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Úvod:
Luxusný rodinný hotel s priateľskou a pokojnou atmosférou, obklopený záhradou, so šmýkalkami a detskými atrakciami, situovaný priamo v blízkosti pláže lagúny Galouni Bay v obľúbenom letovisku Kiotari na čarovnom gréckom ostrove Rodos.

Poloha:
priamo na pláži, v blízkosti je autobusová zastávka, 500 m od centra Kiotari s obchodíkmi, reštauráciami, barmi, 5 km od mesta Asklipio, 15 km od historického mesta Lindos, 55 km od hlavného mesta Rodos, 60 km od letiska                      

Hotel:
vstupná hala, recepcia, výťah, TV miestnosť, internetová miestnosť za poplatok, hlavná reštaurácia (Dionysos), reštaurácia pri bazéne (Venus), a´la carte reštaurácia (ázijská), plážová reštaurácia a bar, lobby a snack bar, palacinkáreň a zmrzlináreň, grécka kaviareň s gréckymi sladkosťami, ouzom a gréckou kávou, krytý bazén, vonkajší bazén, 2 detské bazény, šmýkalky a detské atrakcie, terasa, ležadlá a slnečníky zdarma, miniklub, animácie, raz týždenne grécky večer a orient show, ihrisko, 2 tenisové kurty, plážový volejbal, minigolf, boccia, stolný tenis, fitness, aerobik, vodné pólo. Za poplatok: biliard, videohry, wellness, masáže, sauna, kaderníctvo.

Izby:
štandardné dvojlôžkové izby, štandardné rodinné izby s oddelenou spálňou, priestrannejšie rodinné izby typu SUPERIOR pre 3 dospelých a 2 deti s oddelenou spálňou, priestranné suity vhodné p 4 dospelých a 1 dieťa s oddelenou spálňou, s výhľadom na okolie alebo na more, s balkónom alebo terasou. Vybavenie: klimatizácia, WI-FI zdarma, telefón, trezor, minibar, TV/SAT, vlastné sociálne zariadenie so sprchou alebo vaňou, so sušičom na vlasy a WC. Detská postieľka na vyžiadanie.

Stravovanie:
formou all inclusive - raňajky, obedy a večere formou bohatých bufetových stolov, skoré a neskoré raňajky, neskorá večera. Alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby, pivo, káva, čaj, občerstvenie počas dňa (pizza, grilované mäso, koláčiky, zmrzlina, palacinky), detské menu.

Pláž:
priamo na pieskovo - kamienovej pláži s pozvoľným vstupom do mora, oddelená miestnouo komunikáciou, ležadlá a slnečníky zdarma, plážové osušky za depozit. Vodné športy za poplatok.

Generované systémom ProfiTour