Hvar

Destinácia: Chorvátsko, Hvar, Jelsa
Kód zájazdu: 1351658
Cena od: 435 €
Príplatky od: 18 €
Pobytové zájazdy

Výber termínu

21.09.2024 8 dní Last Minute 475 € +18 € vlastná
28.09.2024 8 dní Last Minute 435 € +18 € vlastná

Hvar

TV domáce zviera kozmetický salón minigolf vodné bicykle masáž wellness, spa bazén morská voda stolný tenis tenis bazén vnútorný parkovisko detská postieľka detské animácie plážový servis betónové platne štrková pláž piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od pláže: 80 m

Poloha:
v miernom svahu, uprostred zeleného borovicového lesoparku neďaleko pobrežnej promenády, asi 500 m od centra starobylého mestečka Jelsa s obchodíkmi, kaviarničkami, cukrárňami a reštauráciami.

Popis a vybavenie:
príjemný hotel predurčený pre skutočný relax je obklopený borovicovým lesoparkom a vôňou okolitej kveteny. Z jeho slnečnej terasy je pekný výhľad na more. K dispozícii je recepcia s bezplatným WiFi, trezor (za poplatok), klimatizovaná reštaurácia, plážová reštaurácia, bar pri bazéne, zmenáreň, Spa centrum s masážami, kozmetický salón, bazén s morskou vodou, slnečníky zadarmo (v obmedzenom počte), krytý bazén s morskou vodou (otvorený do 15.6. a od 15.9.), fitness, živá hudba, parkovisko, animačné programy pre deti (júl – august).

Ubytovanie:
Izby Economy, menšie 2-lôžkové klimatizované izby orientované na parkovú stranu, s možnosťou prístelky, sprcha, WC, sušič na vlasy, WiFi, TV-SAT, francúzsky balkón. Izby Comfort, väčšie 2-lôžkové klimatizované izby s možnosťou prístelky, sprcha, WC, sušič na vlasy, WiFi, TV-SAT, balkón alebo terasa. Izby Comf M – orientované na morskú stranu; Izby Comf P – orientované na parkovú stranu.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE / raňajky, obedy, večere – formou bufetových stolov, neobmedzená konzumácia nápojov (miestne čapované nápoje – nealko, pivo, víno) v bare pri bazéne (10-23 hod.), popoludňajší snack a káva (16-17 hod.)

Program ALL INCLUSIVE – zahrnutý v cene:
• raňajky, obedy a večere formou bohatých bufetových stolov • miestne čapované nápoje k jedlám (nealkoholické, pivo a víno) • nápoje v bare pri bazéne (10-23 hod.) – miestne čapované nápoje (nealko, pivo, víno), 7 druhov brandy, likéry a destiláty • popoludňajší snack a káva (16-17 hod.)

Pláž:
piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora vzdialená 150 m, štrková s prírodnými skalnými plochami aj s upravenými vybetónovanými plochami na slnenie je vzdialená 80 m. Ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok.


Šport a zábava:
tenisové kurty, minigolf, stolný tenis – za poplatok, fitness, prenájom vodných bicyklov a skútrov na pláži. Asi 20 min pešo od hotela je športové centrum s ihriskom na futbal, basketbal, hádzanú a volejbal. Animačné programy pre deti od 6 – 12 r. (júl – august), 1x za týždeň dalmatínsky večer. Príjemné posedenie v mestečku v romantických kaviarničkách a krčmičkách.

V cene:
• 7x ubytovanie • 7x ALL INCLUSIVE • využívanie bazéna • parkovanie

Povinné príplatky:
• pobyt. poplatok 18 €, dieťa 12-18 r. 9 € 

Možné príplatky (platba na mieste):
• trezor 3 €/deň • malý pes 56 €/týždeň • detská postieľka 35 €/týždeň

Poznámky:
• možné nástupné dni – ľubovoľný deň, minim. pobyt 4 noci v období 15.6.-07.9., inokedy 3 noci



Generované systémom ProfiTour