Hotel Issa

isssa.jpg Hotel Issa (10).jpg Hotel Issa (8).jpg Hotel Issa (13).jpg Hotel Issa (9).jpg Hotel Issa (4).JPG Hotel Issa (11).jpg
Destinácia: Chorvátsko, Vis
Kód zájazdu: 1352852
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Issa

TV minigolf parkovisko kamienková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Popis ubytovania:
Hotel Issa***  s kvalitnými službami sa môže pochváliť skvelou polohou v západnej časti ostrova Vis. Nachádza sa priamo pri kamienkovej pláži ideálnej pre deti a neplavcov. Je obklopený storočnými palmami, citrusmi a aromatickými stredomorskými rastlinami.

Vybavenie hotelu:
Hotel je vybavený recepciou, reštauráciou, barom, TV miestnosťou, pripojením na internet, bezplatným parkoviskom, zmenárňou, mini – golfom.

Vybavenie izieb:
Útulne zariadené 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky sú prevažne orientované smerom na more. Súčasťou každej izby je sprcha s WC, TV/SAT, telefón, sušič na vlasy, balkón. Väčšina izieb je klimatizovaných.

Stravovanie:
Nádherná hotelová reštaurácia ponúka stravovanie vo forme polpenzie (bufetové raňajky a večere). Hotel ponúka možnosť doobjednania plnej penzie.

Vzdialenosť od pláže:
Kamienková pláž s upravenými plochami na slnenie sa nachádza priamo pod hotelom. Menšia kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora je od hotela vzdialená cca 150m.

Cena zahŕňa:
7 x ubytovanie s polpenziou v danom type ubytovania pre  jednu osobu,
klimatizáciu,
služby delegáta,
poistenie insolventnosti CK.

Na základe zvoleného balíka (termíy autobusovou dopravou):
obojsmernú autobusovú dopravu LUX BUSom.


Doprava:
Naše luxusné klimatizované  autobusy ponúkajú nadštandartné vybavenie: výsuvné sedadlá do uličky, lietadlové skrinky, dotykové obrazovky na zadnej strane sedadiel pre každého cestujúceho s možnosť výberu vlastného filmu, hudby, hier atd. Samozrejmosťou je toaleta a kuchynka s ponukou teplých a studených nápojov. Pri ponukách DOVOLENKOVÝ BALÍK - doprava už zahrnutá v cene! Preferujete konkrétne miesto v autobuse? Dokúpte si obojsmernú miestenku iba za  7 €/os.

Povinné príplatky:
Pobytová taxa:
dospelí 16 € /os/7nocí,
deti 12-18 r. 8 € /7 nocí, 
trajekt.

Nepovinné príplatky:
komplexné cestovné poistenie KOMFORT 2,9 €/os/deň,
komplexné cestovné poistenie EXTRA 4,4 €/os/deň.


Generované systémom ProfiTour