Nádherná ZOO Zlín a zámok Lešná

Destinácia: Česká republika, Zlínsky kraj
Kód zájazdu: 1354358
Cena od: 42 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

16.08.2025 1 deň First Minute 42 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Zažite perfektný deň na zámku a v jedinečnej ZOO. Navštívte prekrásnu zlínsku ZOO, ktorá patrí k najnavštevovanejším zoologickým záhradám Českej republiky. Celý areál je rozdelený podľa kontinentov. Zvieratá uvidíte vo voľnom výbehu. Za jeden deň „precestujete“ Afriku, Áziu, Austráliu a Južnú Ameriku. Zoznámite sa s 222 druhmi zvierat. Medzi najatraktívnejšie patria žirafy, slony, nosorožce, gorily, levy, tigre, tučniaci, lamy,... V tropickej hale Yucatán môžete zažiť Amazonský dažďový prales.

Nebude chýbať ani návšteva rozprávkového zámku  - Zámok Lešná , ktorého interiéry patria medzi najkrajšie v Českej republike. Udržiavaný park je domovom vzácnych rastlín. V každej miestnosti zámku sú bohato  vyrezávané drevené kazetové stropy. Prehliadnete si obytné miestnosti, biliardovú herňu, kúpeľňu s výdobytkom modernej doby – prívodom teplej a studenej vody a so splachovacím záchodom. Vďaka cestovateľskej vášni majiteľa zámku grófa Seilerna sa v zámku nachádza aj množstvo unikátnych a historicky cenných zberateľských predmetov - japonský a čínsky porcelán, sošky z ebenu, atď... V podvečerných hodinách návrat na Slovensko.

Zmena programu vyhradená. 

Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd. 

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Generované systémom ProfiTour